Πλέξι Ακρυλικό Flatback Κύβος του Ρούμπικ 32mm - Άσπρο/ Multi ΚΩΔ:71460822.001-NG

1,35 
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Πλέξι Ακρυλικό Flatback Κύβος του Ρούμπικ 32mm - Άσπρο/ Multi ΚΩΔ:71460822.001-NG" είναι 6".

Προσοχή!

Το χρώμα του είδους εμφανίζεται στην ένθετη εικόνα αριστερά πάνω και αναφέρεται και στον τίτλο του είδους.

Η ένθετη εικόνα πάνω αριστερά δείχνει το χρώμα και δεν δείχνει λεπτομέρεια του είδους.

Μπορείτε να δείτε σε ποιούς άλλους χρωματικούς συνδυασμούς διατίθεται το είδος δίνοντας κλικ στην υποκατηγορία που βρίσκεται.

Το είδος διατίθεται ανά Τεμ.

Η τιμή περιλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού Επικοινωνία.

Παρακαλούμε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να λάβετε υπόψη σας τη συσκευασία που είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο είδος, καθώς και την ελάχιστη παραγγελία που αναγράφεται παραπάνω.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για τυχόν άλλες διευκρινήσεις, καθώς και για να σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού Αποστολές. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού Πληρωμές.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.