Ποιοί είμαστε

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ενθουσιώδης και έμπειρη ομάδα 20 ατόμων, γεμάτοι από φρέσκες ιδέες και δημιουργικότητα, πρόθυμοι όλοι να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της διακόσμησης, των χειροποίητων κατασκευών, και παράλληλα και στο χώρο του γάμου και της βάπτισης. Η ενασχόλησή μας από το 1999 με τη διακόσμηση και τις χειροποίητες κατασκευές και η αγάπη και το ταλέντο μας για το αντικείμενο, μας οδήγησαν στην ίδρυση του online καταστήματός μας www.ylika-gia-kosmimata.gr.

Ποιον υπηρετούμε
Υπηρετούμε εσάς που είσαστε δημιουργικοί και σας αρέσει να φτιάχνετε με τα χέρια σας μικρά και μεγάλα αριστουργήματα. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να γνωρίσετε τα ιδιαίτερα υλικά μας. Έχουμε τη χαρά να σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία από προσεγμένα υλικά (πάνω από 50.000 είδη), διαλεγμένα ένα προς ένα από επιλεγμένους προμηθευτές.

Για ποια οφέλη
Σεβόμαστε τους πελάτες μας και ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες τους με συνέπεια, παρέχοντάς τους πρωτότυπες, ιδιαίτερες και εξατομικευμένες λύσεις, καλαίσθητα και ποιοτικά προϊόντα, άριστες υπηρεσίες.

Οι τιμές μας, απλώς εκπληκτικές! Η βοήθεια και οι συμβουλές μας για την επιτυχία των δημιουργημάτων σας, πολύτιμες!

Έμπειροι συνεργάτες μας θα ασχοληθούν μαζί σας αποκλειστικά και θα σας προτείνουν τις οικονομικότερες λύσεις, βοηθώντας σας να κάνετε τη φαντασία πραγματικότητα!

Στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε και να μετατρέψουμε τη δημιουργικότητά σας σε μια αξέχαστη εμπειρία. Είμαστε κοντά σας με σοβαρότητα και συνέπεια σε κάθε βήμα που θα μας χρειαστείτε.

Πώς είμαστε οργανωμένοι
Έχουμε οργάνωση πελατοκεντρική, συμμετοχική - ομαδική, διαφανή, πολύπλευρη, με τεχνογνωσία που υποστηρίζεται από εμπειρία και εξοπλισμό που μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. Είμαστε οργανωμένοι σε τμήματα εξειδικευμένα: Διοίκηση, Λογιστήριο - Μηχανογράφηση, Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων και Αυτοματισμών, Τηλεφωνικό Κέντρο, Τμήμα Διεκπεραίωσης και Αποστολής Παραγγελιών, Τμήμα Γραφιστικής, Τμήμα Δημιουργικό.

Ποια είναι η κινητήρια δύναμή μας
Κατευθυνόμαστε από τον σεβασμό και την αγάπη μας για τους πελάτες μας, από το μεγάλο πάθος μας για υπεροχή και την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των χειροποίητων κατασκευών.

Τι πιστεύουμε
- Πιστεύουμε και θεωρούμε ότι οι άνθρωποι είναι ο σπουδαιότερος πόρος μας. Τρέφουμε μια υπέρτατη αίσθηση σεβασμού και εκτίμησης για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Έχουμε μια αίσθηση ομαδικότητας, κοινού σκοπού και ενότητας.

- Πιστεύουμε στην αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

- Νιώθουμε ότι η δουλειά μας είναι παιχνίδι. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

- Πιστεύουμε ότι μία μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μία χαμένη μέρα.