Παραγγελίες


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Παραγγελίες γίνονται δεκτές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση  και τις υπόλοιπες χώρες του Εξωτερικού.

Η ελάχιστη παραγγελία εντός Ελλάδας είναι 20 ευρώ.

Η ελάχιστη παραγγελία για τις χώρες του εξωτερικού είναι 60 ευρώ.

Με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας:

Με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του online καταστήματός μας

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες συμπλήρωσης online παραγγελίας.

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε ηλεκτρονικά στο email σας είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε, για να συνεννοηθούμε μαζί σας για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειαστεί. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, μπορείτε να μας το επισημάνετε στο πεδίο των σημειώσεων.

Για τις παραγγελίες που γίνονται από το εξωτερικό, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπολογίζεται το μεταφορικό κόστος μέσα στο ηλεκτρονικό σας καλάθι. Για το κόστος αυτό θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου

Αν χρειαστείτε βοήθεια στην καταχώρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας το δηλώσετε μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας δίνοντας κλικ εδω.

Παραδόσεις παραγγελιών

 Στην περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε ηλεκτρονικά στο email σας είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε, για να συνεννοηθούμε μαζί σας για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, η οποία πάντα εξαρτάται από τα είδη που έχετε παραγγείλει.

Οδηγίες συμπλήρωσης ηλεκτρονικής παραγγελίας

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού.

  • Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τα χρώματα ή τα νούμερα (όπου υπάρχουν) και τις ποσότητες που χρειαζόσαστε, σύμφωνα με τις συσκευασίες που αναφέρονται σε κάθε είδος. Αν όντας μέσα στο καλάθι σας θελήσετε να αλλάξετε ποσότητες στα είδη που επιλέξατε, θυμηθείτε να πατήσετε το κουμπί «Επαναϋπολογισμός».
  • Προχωρήστε στο ταμείο και συμπληρώστε σωστά όλα στοιχεία σας στη γλώσσα της χώρας που βρισκόσαστε (όχι greeklish).
  • Επιλέξτε το φορολογικό παραστατικό που θέλετε (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).
  • Αν επιλέξετε τιμολόγιο, τότε θα χρειαστεί να συμπληρώσετε αμέσως παρακάτω τα στοιχεία του τιμολογίου σας (επωνυμία, Α.Φ.Μ. κλπ.).
  • Κάντε κλικ στο «Ναι» αν θέλετε η παραγγελία σας να σταλθεί στην ίδια διεύθυνση που δηλώσατε αρχικά. Κάντε κλικ στο «Όχι», αν θέλετε η παραγγελία σας να σταλθεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που δηλώσατε αρχικά.
  • Αν κάνατε κλικ στο «Όχι», θα σας ζητηθεί αμέσως παρακάτω να συμπληρώσετε τη νέα διεύθυνση αποστολής των εμπορευμάτων.
  • Συνεχίστε και επιλέξτε τον τρόπο αποστολής.
  • Συνεχίστε και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής.
  • Στο πεδίο «Σημειώσεις για την παράδοση / παρατηρήσεις» μπορείτε να γράψετε οποιοδήποτε μήνυμα κρίνετε ότι είναι απαραίτητο για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
  • Ολοκληρώστε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ στο κουμπί « Αποστολή Παραγγελίας».

Εάν υποβάλετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία και μετά για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να την ακυρώσετε, μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε με email ή απλώς να μας το πείτε όταν επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση.