Οι αξίες μας

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Πεποίθησή μας είναι ότι κερδίζουμε μαζί με τους πελάτες μας. Αυτοί είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε. Σεβόμαστε τις επιθυμίες τους και προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 

Σε κάθε δραστηριότητά μας ενεργούμε με ακεραιότητα, βαθύ αίσθημα ευθύνης, εντιμότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, φροντίζουμε να υπάρχει συνέπεια, πλήρης διαφάνεια και να λέγεται η αλήθεια ακόμη κι αν αυτό είναι δύσκολο. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για την επίτευξη των στόχων μας και υλοποιούμε αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια. Φροντίζουμε όλοι μας για τη διατήρηση άψογης, δίκαιης και έντιμης συμπεριφοράς κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, σεβόμενοι τους πελάτες, τους συναδέρφους μας και τους πόρους της εταιρείας.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας, αλληλοϋποστηριζόμαστε και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, ανεξάρτητα από τη θέση μας. Ενεργούμε με επαγγελματισμό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας και την ανάπτυξη τη δική μας και της εταιρείας μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το ανοιχτό μυαλό μας, η δεκτικότητά μας σε νέες ιδέες, η διάθεσή μας για πειραματισμό, η προθυμία μας να αναλάβουμε δύσκολα εγχειρήματα, η διαίσθησή μας, η φαντασία μας και η υψηλή αισθητική μας, μας οδηγούν να παράγουμε ιδέες, να αναπτύσσουμε καινοτόμες διαδικασίες και να δημιουργούμε καλαίσθητα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας.

ΑΡΙΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πιστεύουμε κι επενδύουμε στη συνεχή βελτίωσή μας. Θέτουμε υψηλούς στόχους, επιδιώκουμε την ανάπτυξη, προκαλούμε τους εαυτούς μας να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Ακούμε, έχουμε τη φυσική περιέργεια να μαθαίνουμε και επενδύουμε στη γνώση.

ΥΠΕΡΟΧΗ

Κάθε δραστηριότητα μας κατευθύνεται από το μεγάλο πάθος μας για υπεροχή και την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Επιδιώκουμε πάντα να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε. Δημιουργούμε τις τάσεις και οδηγούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ:

 

  • Να έχουμε πάθος για τους πελάτες μας!
  • Να είμαστε ακέραιοι, έντιμοι και ειλικρινείς!
  • Να λειτουργούμε υπεύθυνα!
  • Να δουλεύουμε ομαδικά!
  • Να πετυχαίνουμε τους στόχους μας!
  • Να δημιουργούμε πετυχημένα και καινοτόμα προϊόντα!
  • Να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αριστεύουμε!
  • Να έχουμε υπεροχή και δύναμη!